Wednesday, December 15, 2010

14 Wajah Rapunzel Versi Sebenar

EncikKool rase ramai tahu dan kenal sape tu Rapunzel. Bagi yang tak kenal tu, Rapunzel ni satu geng gak la dengan Cinderella, Sleeping Beauty, dan Beauty and the Beast. Puteri-puteri dalam fairytale barat. Baru-baru ni gak baru ditayangkan cite Tangled yang menceritakan tentang Rapunzel ni la. Kalau korang tahu sal Rapunzel, mesti korang tahu sal rambutnye yang panjang tu kan. Ala, yang die gunakan untuk turun dari menara yang penjarakan die tu. So, hari ni Encik Kool nak tunjuk kat korang sume gambar Rapunzel versi sebenar. Teruskan Membaca untuk layan gambar. 



















4 comments:

  1. mushee: cool kan rambut diorang..hehe

    10jarijemari: wat la, ak support ko..nt bleh masuk malaysia book of record..hehe

    ReplyDelete