Sunday, December 12, 2010

10 Beg Shopping Yang Kool

Macam-macam strategi pengiklanan yang digunakan oleh syarikat-syarikat untuk mempromosikan barang diorang. Antaranya ialah memaparkannya pada beg shopping. Tapi untuk membuatkan mesej atau pon iklan itu menarik perhatian, mereka harus kreatif agar ia mudah diingati. So, layan gambar-gambar yang kool ini. Tapi hairan la jugak, jarang nampak beg-beg macam ni kat Malaysia. Orang Malaysia tak cukup kreatif ke atau pon stratregi pengiklanan ni  terlalu menelan kos dan tak sesuai digunakan dalam konteks perniagaan di Malaysia. Ape.-ape pon teruskan membaca. 
Iklan Lipton


















Nape la die g simpan duit dalam tu. kan da susah nak dikeluarkan.hehe

























Jangan letak tangan kat luar, nanti putus kang.


























 Habis putus wayar tu kang.


























Mari Memandu sambil Bershopping




























Wow, beg shopping yang terapung. Mesti ramai yang suka, takde la penat kalau pegang.




















Kalau pompuan yang bawak confirm orang tak berani kacau. So, 2 dalam satu, kemudahan dan keselamatan.

















Yang ni pon 2 dalam satu gak. Boleh exercise dsamping bershopping.




























Bawak orang utan berjalan-jalan sambil bershopping




























Kepada lelaki yang nak cover perut tu, letak beg ni kat depan.



5 comments:

  1. pening kepala baca...hehehe...ulasan tak selari dgn gambar... patutla lain mcm je bila baca..hehe...cowii

    ReplyDelete
  2. aku suke beg pegang bauk tu...haha~~

    ReplyDelete