Sunday, January 9, 2011

Suratan Atau Kebetulan

Da berabad Encik Kool tak update blog ni. Tak tau la kalau ade sape2 yang merindui nak baca entri2 kat sini coz Encik Kool ni bukanlah famous blogger pon. Tapi tak pe, for the sake of 2,3 kerat yang bace entri2 kat sini Encik Kool update la jugak.haha..Hari ni Encik Kool nak bercerita tentang kebetulan. Sape yang percaya tentang ni. Ade orang cakap 'there is no such thing as coincidence'. Tapi, for me, kebetulan tu mesti kadang2 pernah terjadi. Cuma kalau dah terlalu kerap sangat cam pelik la jugak. Sebagai contoh, kalau la Lisa Surihani dok jalan2 kat mall and terjumpa Encik Kool, mesti itu satu kebetulan yang tak disangka2 coz Encik Kool minat banget same dia. Tapi la, kalau hari2 kitorang terjumpa mesti tu maknanya Lisa Surihani dok stalking Encik Kool (blah la lu, pasan lebih)..haha..Tapi pape pon, luahkan pendapat korang kat bahagian komen. Nak gak tau ape yang korang ase. Klik untuk layan gambar berunsurkan suratan atau kebetulan ni.


Bahan spesial untuk buat simen lebih tahan?


Tak tau plak ade mic dwi fungsi. satu utk kuatkan suara dan satu lg utk spek yg kool. kool la pok cik

Ape dengar2..tak bek tau..
Eh2,,tisu tu senyum kat kite la.Kite pon senyum la balik..hehe


When biology meets technology..

Baru tau upenye bulan tu gantung..Fakta sains terbaru (auta)


Ish2...haram tu..hehe!!


Ni seko ag, tangan tu potong baru taw..hehe

Hah!!!

1 comment:

  1. hehe mmg kool la..suke2..bnyak kebetulan..hehe

    ReplyDelete