Monday, November 29, 2010

5 Video Bayi Comel

Hi guys, da lame Encik Kool tak update blog ni.Rasenye da penuh da ngan sesawang.Anyway, topik hari ni tak melibatkan sebarang cite tentang Justin Bieber, mane la tau korang ni antara yang terkene hype si mamat Bieber nie(memandai je Encik Kool ni). Tapi post hari ni tentang baby atau bayi. Bayi ni seperti yang korang selalu dengar adalah seperti kain putih. Diorang begitu innocent and pure hearted. Itu yang menjadikan diorang sangat tomey..hehe..Dalam post kali ni, Encik Kool nak berkongsi video-video yang Encik Kool rase memang sangat adorable lah untuk dikongsi dengan korang semue. Teruskan membaca untuk tengok video-video ni.
Video yang pertama ni simple jew. Sorang baby yang tengah seronok ketawa. Entah sape la yang kat belakang tu yang dok buat lawak. Tapi, untuk pengetahuan korang, video mendapat tontonan sebanyak 145 juta tu kat Youtube..Hebat-hebat..




Video kedua ni memang agak famous jugak kt Youtube. Harry ni rileks jew bile adik die si Charlie yang comey gigit jari die.



Video yang ketiga ni plak pasal sorang budak yang tersangkut kat belakang sofa. Pastu die pon mintak la tolong kat mak ngan abah dia. Tapi, yang paling comel sekali part last tu.



Next video ni siyes comel tahap gaban. Layan-layan.



Jangan la dok main-main dengan baby ni. Ingat pe, die anak murid Bruce Lee tau..hak3

1 comment: